Image Map

Saturday, June 21, 2014

Summer wishlist

Soo...školska godina je napokon gotova, nema više učenja, zadaća, prevelikih količina kave i beskrajnih skripti. Pred nama su dva i pol mjeseca čiste uživancije i slobode. Plans for summer? Here we goo..
1.      CHILLIN'
Primarni cilj ovog ljeta jest odmoriti se i napuniti baterije za sljedeću godinu (ali nećemo sada o tome). Zaboraviti na sve obaveze i jednostavno se prepustiti suncu, moru i ljenčarenju. Just go with the flow. Pustite razmišljanje, preispitivanje odluka, ovog ljeta odlučite reći Da( uvijek, ne znate gdje vas to može odvesti), budite avanturisti, a brige ostavite za rujan.

2.      NADOKNADITI PROPUŠTENO

A to znači napraviti sve one stvari koje ste ostavljali po strani tijekom godine, kao npr. pogledati nove sezone omiljenje serije( ok, naša watchlista tv serija je već i dovoljno duga), preurediti sobu, napokon „skinuti“ sve one pjesme s neta, itd. Ideja je bezbroj.. Ljeto je pravo vrijeme za to.

3.      OBNOVITI GARDEROBU
Mislim da objašnjenje nije potrebno

4.      READING
Cilj je pročitati što više knjiga ovog ljeta(koje po mogućnosti nisu na popisu lektira, if you know what I mean). Čitanje je opuštajuće i omogućava  vam  da uđete u svijet koji još niste upoznali.

5.      WORKOUT
Koliko smo puta svi rekli da počinjemo vježbat od ponedjeljka? Najčešća laž. Ali ako želiš nešto postići i doći u top formu, treba se malo i  potruditi... :) 

6.      SPAIN, HERE WE COME!!
Definitivno ono čemu se najviše veselimo jest putovanje u Španjolsku krajem kolovoza. Jako smo uzbuđene i nadamo se izvrsnom provodu :) Sve slike i dojmove objavljujemo čim se vratimo..

Ukratko, popis planova i ideja za ovo ljeto. Koji su vaši planovi? Putujete li negdje?
Do sljedećeg posta, pusa!

- B

No comments:

Post a Comment